lauantai 7. helmikuuta 2015

Odottavan aika on pitkä

Tarina on varmasti tuttu monelle suomalaiselle nuorelle. Opiskelijakoti sisustettuna sekalaisilla tavaroilla, yhteenmuutto sen paremman puoliskon kanssa ja unelmointi siitä ihkaomasta asunnosta, "sitten kun...".

Lopputuloksena sekalainen sisustussoppa, joka ei miellytä omaa sisustussilmää. Se oma koti odottaa vielä, mutta nyt tarkoituksena on tehdä pikku hiljaa hankintoja, jotka piristävät elämää vanhassa asunnossa ja ovat niin monikäyttöisiä, että taatusti löytävät paikkansa uudesta asunnosta sitten kun sen aika on.

Yksi pitkäaikaisista himotuksista on Kartellin Componibili, joka on tyylikäs ja erityisesti sen valttikorttina on monikäyttöisyys. Eipä ole huonetta, johon Componibili ei sopisi ja jossa sille ei olisi käyttöä.

Alkuperäinen kuva täältä.

Toimii niin olohuoneessa apupöytänä, eteisessä asusteiden säilyttämisessä, vessassa lisätilana, keittiössä pientavaran säilyttimenä kuin makuuhuoneessa yöpöytänä. Monipuolinen kuin mikä! Itse en ole vielä varma, mistä Componibili paikkansa löytää..
Alkuperäiset kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

Ehkäpä täydellinen hankinta blogin ajatusmaailman mukaisesti - siksipä tällainen onkin matkalla minun kotiini, valkoisena klassikkovärinä tottakai. <3 Säilyköön tuo harmaa versio vielä himotuksena.

Vai mitä tuumaatte? Minne huoneeseen haluaisit Componibilin laittaa?

Ps. Tällä hetkellä Componibilin saa kotiutettua Vepsäläisestä hintaan 99,00 eur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti